This Is Not A Toy

Heugelijk nieuw: This Is Not A Toy gaat deel uit wilt maken van Urban Art Culture.

Met het toetreden van TINAT ART wordt de French Connection binnen U.A.C. vandaag weer iets verder vergroot. Hetgeen ons ontzettend blij, trots en gelukkig maakt.

This Is Not A Toy is een echte Self Taught Artist. Doormiddel van Mixed Media transformeert hij alledaagse objecten in fantastische Street & Pop Art werken. Variërend van Brandblussers tot Sculpturen, alles wordt voorzien van rauwe graffiti of een vleugje hedendaagse consumptiemaatschappij.

Urban Art Culture heet Emmanuel van harte welkom, en we zijn dankbaar voor hij vertrouwen in ons.

Merci beaucoup pour ton soutien!

Jeroen Touwslager
Jeroen Touwslager

Mijn passie is Pop & Street Art. Zelf ben ik ooit als verzamelaar begonnen, en inmiddels is de droom: het runnen van mijn eigen succesvolle Gallery.
Aangezien mijn droom de Gallery is, en ik het belangrijk vindt dat elk talent het optimale uit zijn/haar potentieel haalt. Probeer ik door Youth Talent Support ook iets terug te doen voor de Cultuur sector, waar ik zelf tenslotte zo van hou.

Artikelen: 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *