Shopping Diva naar Cannes

De projectmatige samenwerking die Custom de Biest met Urban Art Culture is aangegaan betaald zich nu al uit. Shopping Diva serie 2/8 is inmiddels te koop in Cannes te Frankrijk

In een eerder blog item hebben we jullie bericht over de projectmatige samenwerking tussen Custom de Biest & Urban Art Culture. En vandaag kunnen we een nieuw hoofdstuk aan dit mooie succes verhaal toevoegen.

Op naar Cannes
In eerste instantie was het de bedoeling dat de Shopping Diva serie (oplage van 8 stuks) enkel te koop zou zijn bij Urban Art Culture. Het werk is tenslotte een samensmelting van ons idee en de daarna geniale uitvoering van Max van Alphen.

Gezien de uitvoering, was het eigenlijk geen verrassing dat het kunstwerk door de liefhebbers goed ontvangen zou worden. Maar dat er buitenlandse interesse zou zijn, had denk ik niemand verwacht. Toch bleek dit het geval.

Het was 18 September rond 9 uur in de ochtend, toen wij een berichtje van Max kregen.
In het bericht werd er gesproken over enige interesse vanuit een Gallery in Cannes, in o.a. Shopping Diva en “Wat” wij ervan vonden. Aangezien dit z’n fantastische mogelijkheid voor de Artiest is, en wij Talent Support na streven. Hoefde we hier niet lang over na te denken.

Alleen met interesse ben je er nog niet, want interesse is tenslotte nog geen deal.
Uiteindelijk heeft dit lang geduurd. En medio oktober is er bus vol Custom De Biest werken uit Brabant naar Cannes vertrokken, om daar de werken hoogst persoonlijk af te leveren.

Ondanks ons kleine aandeel zijn we enorm trost dat we een bijdrage hebben kunnen/mogen leveren, en dat in het mooie zonnige Cannes oplage 2/8 van Shopping Diva te koop is!

Onze dank gaat uiteraard uit naar Max van Alphen/Custom De Biest Art voor dit mooie avontuur en kijken uit naar de toekomstige projecten samen!!

Foto’s:Jeroen Touwslager
Jeroen Touwslager

Mijn passie is Pop & Street Art. Zelf ben ik ooit als verzamelaar begonnen, en inmiddels is de droom: het runnen van mijn eigen succesvolle Gallery.
Aangezien mijn droom de Gallery is, en ik het belangrijk vindt dat elk talent het optimale uit zijn/haar potentieel haalt. Probeer ik door Youth Talent Support ook iets terug te doen voor de Cultuur sector, waar ik zelf tenslotte zo van hou.

Artikelen: 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *