Samenwerking Custom de Biest

Wij van U.A.C. zijn vol van blijdschap na het sluiten van de Projectmatige samenwerking met Custom de Biest. Dit heeft direct geresulteerd in het eerste pareltje! Oordeelt u zelf.

In de afgelopen periode hebben we onderzocht of we de collectie van Urban Art Artiest Custom de Biest op konden nemen in het assortiment.

Max van Alphen is een artiest die behoorlijk aan de weg aan het timmeren is, en de weg omhoog zeker gevonden heeft. Zijn fantastische werken hangen inmiddels al bij een viertal gerenommeerde Gallery’s in Nederland. Aangezien twee van deze verkooppunten zich in de nabijheid van Urban Art Culture bevinden, was het helaas niet mogelijk om zijn standaard assortiment te voeren.
Maar zoals Johan Cruijff altijd zei “Elk nadeel heeft zo zijn voordeel” en in het geval van Custom de Biest is zit zeker het geval.

Vol trots en blijdschap kunnen we namelijk aankondigen, dat we wel een projectmatige samenwerking aangaan. Waarbij Urban art Culture een idee inclusief sleutelwoorden aandraagt, en die vervolgens door Max zijn creativiteit en artistieke vrijheid worden vertaald naar pareltje.

Shopping Diva

Deze samenwerking heeft inmiddels zijn eerste creatie genaamd “Shopping Diva” opgeleverd. Het betreft een mixed Media voorstelling, uitgewerkt op epoxy en voorzien van 3D elementen. De afmeting van het werk is 180x100cm, en uitsluitend bij Urban Art Culture te koop.

Een ware Eyecatcher dat elk interieur van een sprankje glamour voorziet.

Oordeelt u zelf maar: Hebben we iets te veel gezegd??

Gallery-UAC

Jeroen Touwslager
Jeroen Touwslager

Mijn passie is Pop & Street Art. Zelf ben ik ooit als verzamelaar begonnen, en inmiddels is de droom: het runnen van mijn eigen succesvolle Gallery.
Aangezien mijn droom de Gallery is, en ik het belangrijk vindt dat elk talent het optimale uit zijn/haar potentieel haalt. Probeer ik door Youth Talent Support ook iets terug te doen voor de Cultuur sector, waar ik zelf tenslotte zo van hou.

Artikelen: 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *