Laurie Gouineau

Is de eerste vrouwelijke Artiest die de samenwerking met Urban Art Culture aan gaat, en ons assortiment van een Feminine Touch zal voorzien.
Deze Française wordt in 1989 geboren in het plaatsje Avignon. Laurie ziet zichzelf als een echte wereldburger/kosmopoliet. In 2016 besluit ze daarom te verhuizen naar New York City. Eenmaal woonachtig in NY bezoekt Laurie steeds vaker musea of exposities van bekende kunstenaars.
Maar ook buurtwandelingen waarbij er gekeken wordt naar de plaatselijk Street Art staan vaak op het programma.

Street Art blijkt ontzettend tot haar verbeelding te spreken. De pracht van de eenvoud, of in sommige gevallen de ietwat chaotische maar toch stijlvolle kunstuitlatingen, trekken haar deze scene in. Onder de naam “ORA” is Laurie inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig Self Taught Artist. Met een aantal Gallery’s in Europa & Noord Amerika die deel uit maken van haar vaste klantenbestand.

Voor haar werken maakt ORA veelal gebruik van Fotografie (vaak eigen beeldmateriaal), Graffiti, diverse Verftechnieken en Mixed Media. Tijdens het creatie proces streeft Laurie erna om de lat steeds hoger te leggen, en daarmee alle eerdere verwachtingen te overtreffen. Dit resulteert in fantastische unieke werken, die ware Eye Catchers zijn voor ieder interieur.

ORA-limited-prints-workshop
ORA-working-street-project
ORA-in-the-atelier