Hamid Kemeche

Parijs, de stad van de Liefde & Fashion is in 1983 de geboorteplaats van Hamid Kecheme. Deze jonge Fransman met Algerijnse Roots, groeit vervolgens op in zuiden van Frankrijk. Waar hij een studie aan de Mode Academie volgt. Tijdens zijn studie raakt hij echter steeds meer geïnteresseerd in Urban Art. Na het behalen van zijn Master Degree is Hamid’s liefde voor deze kunstvorm zelf zo gegroeid, dat hij besluit zich volledig te gaan richten op het maken van Art. 

Onder de artiestennaam “Midou313” is Hamid inmiddels uitgegroeid tot een Self Taught Artist. Met als resultaat diverse exposities in Parijs en zijn huidige woonplaats Toulouse. De jaren 60-70 en Graffiti Art, vormen zijn voornaamste inspiratiebron. Qua style zijn het de bekende artiesten als Shepard Fairey of James Jean die hem vooral aanspreken.

Tegenwoordig is Midou313 vooral gespecialiseerd Customized Skate Deck Art. Bewapend met Spray Paint, stiften en POSCA Markers tovert hij kale decks om tot ware unieke pareltjes. Waarbij de klant zelf de keuze kan maken, het deck gebruik te nemen of als wanddecoratie op te hangen.  

Midou313-drawing
Midou313-snap-shot