Marek Braun

Deze Freelance Artiest wordt in 1970 geboren in Polen. Tegenwoordig woont er werkt Marek in Hamburg, en is hij alom bekend onder zijn
artiestennaam “Human4Art”. Gezien zijn leeftijd is hij een oude rot in het vak. Het is dan ook niet zo vreemd dat zijn werk in veel privéverzamelingen wereldwijd terug te vinden is. Daarnaast voelde Marek zich als eerste Artiest verbonden met Urban Art Culture inclusief de idealen waarvoor wij staan.
Hier zijn wij hem uiteraard eeuwig dankbaar voor zijn.  

Door zijn levenservaring en zijn ervaring als kunstenaar is Human4Art ontzettend veelzijdig. Zo doorloopt hij wisselende periodes, waarin het type kunst en de daarbij behorende technieken worden gevarieerd. Zijn veelzijdigheid is terug te herleiden naar de jaren 80. Gedurende deze periode is Marek actief in een alternatieve scene, waar hij doormiddel van Stencil en Graffiti Art zijn eerste politieke stament lanceert in het kader van vrijheid van meningsuiting. 
Ook in het 
materiaal gebruik wordt volop gevarieerd. Van luxe handgemaakt papier tot aan metaal, niets is te gek voor deze Kunstkameleon!

Inspiratie voor zijn werk haalt Human4Art uit de moderne Multimedia wereld, aangevuld met facetten uit het leven. Enkele veel gebruikte onderwerpen zijn: Politiek, Cultuur, Beroemdheden, Comics. Allemaal voorzien van een lading punk en dosis humor. 

Marek-Braun-behind-desk