DE_VYSTUDIOS

Amsterdam de stad waar alles kan! Een multiculturele samenleving en broeiplek voor uitzonderlijk talent. Deze echte Amsterdammer wordt hier in 1985 geboren. In een tijdperk waarin hiphop en graffiti hun hoogtijdagen vieren (The 90’s). Invloeden en ervaringen die je tot de dag van vandaag terugziet in de DE_VYSTUDIOS creaties

Al van jongs af aan blijkt Dave enorm creatief, zo tekent hij er flink op los. Zijn keuze voor een grafische opleiding sluit hier perfect op aan, en is niet meer dan logisch te noemen. Tijdens zijn metro ritjes van en naar school, valt zijn oog steeds meer op de graffiti uitingen langs het spoor. De felle kleuren, lettertypes en andere creaties ontwikkelen een passie voor Street Art bij hem. Deze passie resulteert in een uitbreiding van het aantal metroritten met uiteenlopende tijdstippen. Tot uiteindelijk de drang om zelf dingen te creëren.
Elk vrij uurtje dat hij heeft wordt besteed aan:
– Het bezoeken van locaties vol met graffiti
– Fotograferen van Graffiti uitingen
– Het doen van research over de Street Art kunstvorm

Dave begint met het maken van canvassen voor familie en vrienden. Waar hij al snel steeds beter in wordt.
Zo blijkt uit de reacties die hij ontvangt. Toch ontbreekt er iets!

Gesterkt door het gevoel om dingen een tweede kans te geven, valt hem tijdens het auto rijden op dat er dikke plakken reclame posters langs de vangrail liggen. Dit brengt hem op het idee om de posters als canvassen te her gebruiken. In eerste instantie worden de canvassen vooral bewerkt met spuitbussen. Hier wordt als snel afscheid van genomen, en vervangen door hoogwaardige Multimedia-Photoshop printen. Het gebruik van hoogwaardige printen, gecombineerd met de rauwe structuur van de poster canvassen, Spray Paint, Markers en epoxy laag zorgen voor fantastisch eindresultaat. 

Alle werken van DE_VYSTUDIOS zijn uniek, duurzaam, maar vooral een plaatje voor ieder interieur.

Artiest-DE_VYSTUDIOS-in-zijn-atelier
DE_VYSTUDIOS-krijgt-hulp-van-zoonlief