Benny the Kid

Wij zijn verheugd met het feit dat Benny the Kid besloten heeft ons te supporten, en deel uit wilt maken van Urban Art Culture.

Wij zijn verheugd met het feit dat Benny the Kid besloten heeft ons te supporten, en deel uit wilt maken van Urban Art Culture.

Benjamin is een gerenommeerde Franse artiest die bekend staat om zijn Cartoon Art werken. Bij echte Street & Pop Art liefhebbers zul je in hun privé verzameling vaak wel minimaal een stuk van deze kunstenaar tegen komen.

De Cartoon Style werken zijn dan ook uitstekend geschikt voor een leuke kinderkamer.
Mocht je de kamer van jouw kleine man of meid van iets aparts en toch kinderlijk willen voorzien, dan is dit “The Way to Go”

We heten Benny the Kid in ieder geval van harte welkom, en kijken uit naar alle projecten die nog zullen volgen.

Merci beaucoup pour ta confiance!

Jeroen Touwslager
Jeroen Touwslager

Mijn passie is Pop & Street Art. Zelf ben ik ooit als verzamelaar begonnen, en inmiddels is de droom: het runnen van mijn eigen succesvolle Gallery.
Aangezien mijn droom de Gallery is, en ik het belangrijk vindt dat elk talent het optimale uit zijn/haar potentieel haalt. Probeer ik door Youth Talent Support ook iets terug te doen voor de Cultuur sector, waar ik zelf tenslotte zo van hou.

Artikelen: 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *